+382 69 020 436 bkoprivica@t-com.me

POSLOVNI OBJEKAT KOPRIVICA  CIJEVNA BB. PODGORICA

 

 

Preduzeće “KOPRIVICA” osnovano je 1995. godine i ima dugu tradiciju i višegodišnje iskustvo u oblastima utovara, istovara i pretovara roba i specijelnih tereta, kao i njihov transport. Naše preduzeće raspolaže sa auto dizalicama nosivosti od 15t do 350t, visinom dizanja do 140m kao i dohvatom do 92m. Naše preduzeće se bavi i transportom specijalnog tereta do 80t težine i neograničene dužine. Pored auto dizalica i vučnih vozova preduzeće “KOPRIVICA” posjeduje i druge specijalne mašine: grajfere, viljuškare, korpe, platforme (makazaste i teleskopske), telehendere.

PROJEKTI

Izgradnja vjetroparka Krnovo

Od osnivanja kompanije, pa do danas,nasa firma je ucestvovala na mnostvo velikih projekata na teritoriji Crne Gore.Na vjetroparku Krnovo smo bili jedna od firmi koja je ucestvovala u izgradnji,a danas vrsimo odrzvanje i remont vetrenjaca na istom.

Opširnije

Izgradnja vjetroparka Možura

Na vjetroparku Mozura smo vodili projekat dizanja vetrenjaca.Danas,takodje vodimo odrzavanje i remont i na ovom vjetroparku.Ovaj projekat je mozda i najveci projekat koji je nasa kompanija imala od osnivanja.

Opširnije

Izgradnja prvog Auto puta u Crnoj Gori

Na izgradnji prvog autoputa u Crnoj Gori,ucestvovali smo sa preko 20 dizalica,kamiona i telehendera i zahvaljujuci ovom projektu nasa firma se prosirila i znatno unaprijedila.

Prijavite se na naš sajt i pogledajte najnovije aktuelnosti

POSJETITE NAS

ADRESA

CIJEVNA BB PODGORICA

POZOVITE NAS

TELEFON

Telefon: +382 69 020 436