+382 69 020 436 bkoprivica@t-com.me

MEHANIZACIJA

PROJEKTI

CIJEVNA BB, PODGORICA

KOPRIVICA DOO

Preduzeće „KOPRIVICA“ D.O.O osnovano je 1995. godine. Sa mehanizacijom koju posjeduje preduzeće je specijalizovano za poslove u oblasti utovara, istovara i transporta robe i tereta. U svom voznom parku posjedujemo auto dizalice nosivosti od 15t do 350t, gdje zadovoljavamo manevar visine dohvata do 140m i radijus dohvata do 92m. Naše preduzeće se, takođe, bavi i transportom specijalnih (vangabaritnih) tereta, do 85t težine i ekstremno velike dužine. Pored auto dizalica i vučnih vozova, u svom voznom parku posjedujemo i druge specijalne mašine, kao što su: Grajferi, viljuškari, teleskopski viljuškari (telehendleri) i mobilne platforme (makazaste i teleskopske).

Adresa

POSLOVNI OBJEKAT KOPRIVICA  CIJEVNA BB. PODGORICA

Naši projekti 

Vjetropark Krnovo

Vjetropark Krnovo, nalazi se na planinskoj visoravni Krnovo, sjeveroistočno od grada Nikšića. Izgradnja vjetroparka počela je 2015, a završena je 2017 god. kada je i počela sa radom.  Ukupno je izgrađeno 26 vjetro – turbina sa instalacijom ukupnog kapaciteta od 72 MW, a cjelokupni projekat je koštao 120 miliona eura. 

Opširnije

Vjetropark Možura

Vjetropark Možura, nalazi se na samoj granici između Ulcinja i Bara i predstavlja drugi vjetropark koji je sagrađen u Crnoj Gori a svrstan je i po veličini na drugom mjestu. Njegova izgradnja počela je 2017 godine a završena je krajem 2019 godine, kada je i počela sa radom.

Opširnije

Auto put Bar-Boljari

Izgradnja prve dionice auto-puta (puta koji će spajati u budućem vremenu Bar-Beograd), započeta je 11. Maja 2015 godine. I to je, takozvana, prioritetna dionica, koja se prostire na relaciji Smokovac – Uvač – Mateševo sa ukupnom kilometražom od 41km. 

Opširnije

Koprivica DOO